parasol'e özel arama kutusu

5.11.09

waiting is the time spent *not* living.

bu güzel güneşli kasım gününün özlü sözü bu olsun mu olsun.... beklemek "yaşamadan" harcadığınız zamandır... iyi demişsiniz kardeşim!

karşınızdaki bir erkek ya da bir kadın sürekli  mola isteyip zaman mı kazanıyo, BEKLEMEEE!!

iş yerinde patron terfiniz için bin bir bahane mi anlatıyor, BEKLEMEEEE!!

diyete başlamak için pazartesi mi gelecek, BEKLEMEEE!!

uzak diyarları görmek için yanına arkadaş mı arıyorsun, BEKLEMEE!!

sevdiğin işi yapmak için cesaretin mi yok, BEKLEMEE!!

bir arkadaşın buluşmak için sürekli gün mü erteliyor, BEKLEMEEE!!

vallahi de beklemeyin, yürüyün gidin, hayatımızdan daha mı kıymetli ayol!!! zaman geçiyor, hayat geçiyor, gençlik gidiyor. evet, burada beni bilenler "diyene de bak" diyebilirler, zira derlersede doğru derler, diyeninin bir yüzü demeyenin iki yüzü kara! hele hele 1.maddede benim rekorum üzerine rekor yoktur, bekleeeee, bekleeee, bekleeee..... sonra hiç sevmediğim bir işi yapıp dururken, sanki para babası bir gönüllü bana istediğim işi yaptıracak gibi bekleee, bekleee, bekleeee..sonra diyete başlamak için bekleee, bekleee, bekleeeee, sonra uzak diyarlara gitmek için birilerinin keyfinin gelmesini bekleee, bekleee, bekleee. gece dans etmeye gitmek için yine komisyon kararlarını beklee, beklee, bekleeee... galiba ben kendimi camdan atmaya gidiyorum!! ya da yaşamadığım zamanları yaşamaya :)

ya baksanıza, herşey iyi güzel, istersek kendi hayatımız için beklemeyebiliriz ama yaşadığmız yer için bence ne kadar beklesek nafilee, esas bir an önce vınnlamak ve hiç beklememek lazımmış. zamanında bilemedik. e öncekileri olduğu gibi... hiç bilemedim yahu... ben bilme özürlüyüm, burdan bu anlaşılıyor. gün geçmiyor ki bir blog saçmalığımdan yeni bi şi öğrenmiyim... sağlık ve esenlik sizlerin olsun, asgari 30 km hız ile ilerleyin, duraklama yapmayın!!

2 comments:

barbaros said...

doğru. beklersen kaybedersin. aynen benim de bekleyip kaybettiğim gibi. bozulan ilişkiler, sağlık, yaşanmamışlıklar, yitip giden ve geri döndürülemeyecek zaman. beyazlayan saçların sakalın sebebi değirmen değil... bekledikten sonra beklememek gerektiğini anladım. kendini camdan atma. yaşamadığın zamanları yaşamaya git ki isyan etmesin duygular. bu isyanı bastırmak zor da olsa imkan varsa denemeli bence. selamlar.

indis said...

yaşamaya gittiğim için geç cevap verdim ama yorumun için teşekkür ederim :)