parasol'e özel arama kutusu

16.6.07

can t find a better man

doğum günü şenlikleri küçük bi grupla asmalımescit te gerçekleşti. herkes hafiften çakırkeyfi oldu. gecenin en can alıcı tartışması olan "konser alanı mabet midir, konser veren kişi tanrı mıdır vs" konusu tarafların biribirine zarar vermesini önlemek için sonuçsuz olarak noktalandı. onun ötesinde çeşitli yönlerden ilginç bi gece oldu diyebiliriz. doğum gününde insanların otomatik olarak izinli olması gerektiğini savunuyorum hatta ertesi gün de çok verimsiz geçiyo. gönlünüzden kopsun ey patronlar ertesi günü de tatil edin.

artık bugün cmts, havuz eğlencemden sonra çin yemeği yiyerek günü noktaladım. istiklale çıkma hayallerim sebepsiz bi sebepten dolayı suya düştü.

pearl jam çılgınlığına tam gaz devam. "betterman" şarkısı var bi.. eddie yazmış annesi ile evlenen adam için. çok acıklı. doğrusu iyi adam bulmak zor bu devirde. bi de iyi adamlar sonradan kurt adam oluyo..

14.6.07

BUGÜN 14 HAZİRAN- BENİM DOĞDUĞUM GÜN

çok kalabalık geçen doğum günlerimi hatırladım bu sabah.. the club da klasikleşen kutlamalarımızı. the club kapandı çoooook önceden. kalabalıklarda yok. anneme ve babama bugüne denk gelen doğum günüm öncesinde yaptıkları- umarım aşk dolu- faaliyetleri için teşekkür ederim. annem çok guzel babamda çok yakışıklı :) çok şanslıymışız o yüzden evrim ve ben. bir iş gününde doğum günü nasıl kutlanır die sorucak olursak; aynı sıkıcı işlerinizi dünki gibi yapmaya devam edersiniz tek fark çoook uzun zamandır konuşmadığınız arkadaşlarınızla konuşursunuz. işte bööle.. suni mutluluk istemiyorum bugün.. neyse o.

ama bence şu çok önemlidir;

doğum gününüzde ve gecesinde yanınızda sizi herhangi bi nedenden ötürü seven ve dudağınıza en içten öpücüğünü kondurup doğum gününüzü kutlayan ve sonra da sarılıp en güzel uykulara daldığınız bi sevdiğiniz varsa başka hediye istemeyin.

12.6.07

CANIM

"canım" kelimesine alerjim var. çok samimiyetsiz buluyorum. herkes herkese bi "canım"dır gidiyo. tüylerim diken diken oluyo. demeyin eğer gerçekten canınız diilse, bunu talep mi ediyoruz ki siz bize "canım" diyosunuz. içten olsun insanlar yapmacık olmasınlar.

hadi görüşürüz CANIM , byyeeee.. (ööööğğğğğğğğkkkkkkkkkkk)

11.6.07

yaz mevsimi resmen bir havuz aktivitesi ile açıldı.. bikiniler giyildi, yağlar sürüldü, güneş tenimizi kavurdu. hayırlı uğurlu olsun. bu hafta kutlu doğum haftası. ayrıca venedik bienali başladı. gidebilecek miyim bakalım. fransız şengen i alırım avrupa yı gezerim diyenlere kötü haber artık fransa da bize yüz vermiyo. illa ki otel ve uçak parasının ödenmiş olduğunu görmek istiyolar. yazın yunan adalarına gidin, yakındakiler çok guseller. rodos, patmos, middilli, simi miydi simni miydi neyse o.. bazı insanların gerçekten asshole olduğuna karar verdim. jazzy 3 günlüğüne tamire gitti. içim kan ağlar. 22 haziran haftasonu bu hayatta tanıdığım çoğu insan birbirinden habersiz olarak tabii ki çünkü birbirlerini tanımıyorlar- çeşme ye gidiyo. şaştım kaldım. işte bi pazartesi ile yeni hafta start aldı. olaylar nasıl gelişir bilinmez.