parasol'e özel arama kutusu

24.6.09

YARINDAN İTİBAREN TATİİİİİİİİL

evet sevgili dünyalılar, ben yarından itibaren pazar a kadar datça dayım. annemlerin yazlığına huzuru bulmaya gidiyorum. tamamen minimal şartlarda bir 5 gün geçireceğim. aslında başka bir plandan bu noktaya geldim. hayırlısı olsun. datça sessiz ve sakindir şimdi. sabahtan akşama kadar kitap okuyup, denize girip, bol bol müzik dinleyeceğim. öğlenleri gözleme ve karpuz yiyeceğim. akşamları bir şey yapmıyacağımdan biraz sıkıcı olacak. tabii ben gidiyorum diye burada bir sürü şey kaçırmam allahın emri olduğundan bir sürü şey kaçırıyorum. uzun zamandır gitmek istediğim bir duman konseri, geçen kış babylon a gelmelerine rağmen benim kıl payı kaçırmış olduğum firewater konseri (maçkada balkan soundz festivali diye bir şeye geliyorlar), ve gitmeyi istediğim ama muhtemelen burada olsam da gitmeyeceğim karga mecmua tekne gezisi.

bunlar haricinde moda kahvaltıları ve kadıköy gezilerimden de mahrum kalacağm ama arasıra şarj olmak lazım. bu sebeple beni okuyan, arasıra ne yazdım diye bakan kişilere duyurulur. pazar a kadar yazı yok, saçmalık yok, çocukluk yok, şikayet, hayalkırıklığı, durum bildirimi yok, haberiniz olaaaaaaaa...

not: belki de var..... siz yine de arasıra tık tıkkkkk..

23.6.09

rock n coke- 5 N 1 K GİBİ

yine bir rock n coke geliyo çatıyo;

headliner tabir edilen linkin park- the prodigy adlı gruplar ile hiç işim olmaz. ama ilk gün juliette lewis, jane's addiction, duman- ikinci gün razorlight, kaiser chiefs görmeyi arzu ettiklerimdir. bakalım neler olucak. bu sene ki performansım kötü gidiyor, bu sebeple kendimi istanbul parka atarmıyım bilinmez. ama en son iki sene önce yapılan rock n coke a sadece ve sadece badly drawn boy u seyretmek için gitmiştim. kendisi vasat bir performans göstermiş ve beni heyecanlandıran şarkılarının çoğunu söylememişti. ama haksız da sayılmaz çünkü 35 derece sıcaklıkta kendisi yün bere ve parka ile sahneye çıkmış, beyin haşlaması sebebi ile söylemesi gereken şarkılarını söyleyememişti. tam bir hayal kırıklığı yaşanmıştı bizim cephede... ne geyik oldu. nevada çölünde bir rüzgar fanının önünde oturan zenci gibiyim.

22.6.09

BUNLAR HOŞUMA GİTTİ

son günlerde hoşuma giden laflar;

* arabesk nedir? hayal ettikleri ile yaşadıkları arasında dağlar kadar fark olan insanların kültürü (bir tv kanalında yapılan tanım)

* tünelin ucunda ışık göründü ama bu ışık gün ışığımı yoksa üstümüze gelen arabanın ışığımı o belli değil (maliye bakanı ya da merkez bankası başkanının kriz ile ilgili yaptığı açıklamadan bir benzetme

* bana verilen yetki ile sizleri eş ilan ediyorum (kardeşimin nikah memuru karı-koca ilan etmek yerine eş ilan etti onları, sevdim bu işi)