parasol'e özel arama kutusu

8.12.06

DIAMONDS& RUST

radyoda çalıyo diamonds&rust.. bu aralar içimi en çok cız ettiren şarkı.. halbuki ne bir joan baez cd m var ne de joan baez hayranlığım.. ama bu şarkı başka. joan baez bu şarkıyı bob dylan için yazmış. sevgilisi için. müthiş bence... içim çıktı şu an, ağladım ağlıycam. çok guzel. aşk.

youtube dan seyredin bi..

......

You who are

so good with words

And at keeping things vague

Because

I need some of that vagueness now

It's all come backtoo clearly

Yes I loved you dearly

And if you're

offering me diamonds and rust

I've already paid




http://www.youtube.com/watch?v=2lk-GiNQFTU&mode=related&search=

7.12.06

KUSUCAM

ey blog sen nelere kadirsin
foto çekimi iptal oldu ahı tutanlara duyurulur
alışveriş??
bi iş günü daha bitti
herkes de amma dertli
hayat bok gibi
tuvalete gitmem lazım üşeniyorum
uyku vakti gelsin de uyıyım
nikotin, jazzy, müzik.. most of what ı have
msn den nefret ediyorum
ilgisevgiaşkmeşk
napıyorum ki
filanfalanvsvsvs

I NEED ONE MORE DAY

ingilizce başlığa turkçe post... cık cık cık cık.. olucak şey diil.. çok ayıp.. ingilizce yazanlardan ve konuşanlardan gıcık kapanlar var.. onlara burdan bi indiskiss göndermek istiyorum.. çok seviyorum ingilizceyi yazarım yazmam.. who gives a fuck..

şimdi haftaiçi bi gün off olmaya ihtiyacım var. yani off nedir izinli :) buna uf olmak da diyebiliriz, dedik de.. haftaiçi 8-5 çalışmaktayım.. thanks god ki 5 e kadar ama it's never enough.. hafta sonunda 2 gün işe gitmemek bana yetmiyo istiyorum ki hafta içinde de bi gün çalışmıyım.. şöyle herkesin çalıştığı bi günde ben çalışmıyım etraf daha sakinken, şehir olağan düzenini yaşarken. sabah erkenden kalkıyım, kendimi sokaklara atıyım.. kadıköy ve taksim en çok gezeceğim yerler olur.. sergi sergi geziyim bi de.. hepsini gezebiliyim.. öööle haftasonu zaman kısıtlı die iyilerini gezmeye çalışmıyım sadece (onu da yapamıyorum ya neyse) sonra manikür-pedikür- ağda üçlüsünü bu günlerde yaptırıyım, öyle akşamın 8 30 una kadar güzellik salonlarında helak olmıyayım.. moda da kahvaltı ediyim.. zihni de cd bakiim.. nezih ten gereksiz kırtasiye malzemeleri alayım.. vapura biniyim (ki çok çok özledim) gidiyim gidiyim.. bol bol fotoğrafta çekebilirim belki.beyoğlu olsun sonra sinema, sergi, yemek.. mektuptan defter alıyım bi tane.. robinson dan da bi şiler.. mum dikmem lazım bu aralar, gerekiyo.. işte akşam akıyım (hahaha).. ooff neyse işte I need one more day.... daha yapıcak çok şey varda burada yazamıycam şimdi.. eğer mümkünse çarşamba yı tercih ederim.. talebimin buna göre değerlendirilmesini rica ederim..

6.12.06

SPLASH and STAIN- blood is all I want to see


BLEED
TILL U SWEEP
THE EVIL
IN HIS SLEEP
BLEED
TILL U SWEEP
DOWN YOUR SOUL DEEP
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP

5.12.06

WISH BONE

is there a reason for everything that's happening to us or are all the things coincidences.. should I spend time on thinking about them or should I just go with the flow... should I be logical or stay emotional. should I play or should I be straight forward.. should I act or should I live. anybody who can show me the way is very welcome..