parasol'e özel arama kutusu

3.5.07

HARDEST PART- COLDPLAY

http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc

dün gece otelde kanaldan kanala atlarken MTV de top ten at 10 denen sadece bir kişi ya da gruba ait şarkıların sıralamasının verildiği nadide programda COLDPLAY e rast geldim.. hardest part adlı bu şarkının klibi inanılmaz.. birincisi kadın 84 yaşında acayip şeyler yapıyo (doğru mu acaba bilemedim) ikincisi Chris Martin e birisi dur desin.. insan gün geçtikçe daha da mı yakışıklı olur.. müthiş kendisi.. kıskançlıktan ölebilirim yani... mutlaka seyredilmesi gereken bir klip demek istiyorum...

2.5.07

bi şi yazmıştım uyarılar üzerine sildim şimdi daha kısa ve sadece bilgi amaçlı bi şi yazıyorum.. istanbul un yeni sanat mekanı hafriyat sergi salonu dün açıldı. açılış oldukça kalabalık ve sanat dünyasının bildik simaları ile doluydu. sergiyi beğenmedim hem zaten fikir olarak bana hitap eden bir oluşum olmaması hem de işlerin kalitesi ve yerleştirmesi münasebeti ile.. bu tür ortamlarda en önemlisi networking tabii, insanlar orada bulunmak diğer bulunanları görmek ve camia ile ilgili haberleri almak ve de neler yaptıklarını dilden dile dolaştırmak arzusu içinde.. yadırgamıyorum ben bunu.. amaca giden her yol mubahtır sanırım.. işte bööle. karaköy de hafriyat anlıycaanız.

1.5.07

feneryolu- altunizade bir mayısta bir saat.. katkısı bulunan herkesi kutlamak istiyorum.. bi şehir bu kadar mı iyi yönetilir.. taksime gidemeyen başka yere gider, ne isterse de onu yapar.. bunu engellemek için önlem aldıklarını zannedenler daha büyük sonuçlar doğuracak başka olaylara sebep olduklarının farkında bile olmadan küp şeklindeki kıvrımsız erkek beyinleri ile etrafta dolaşıyorlar.. ship of fools demek istiyorum.. daha ileri de giderim de gitmiyim..