parasol'e özel arama kutusu

21.6.07

IT IS DIVINE JUSTICE I WORSHIPPED FOR ALL MY LIFE

son zamanlarda ilahi adalet ile ilgili düşünüyorum. durup dururken diil tabii.. ilahi adalete tanık oldum o yüzden. inanıyorum artık varlığına. eğer iyi bi insansanız talihsiz olaylardan vakit geçmeden sıyrılmak için tanrı- ya da düşünce gücü- kutsal ruh- her kimse o ben de bilemiyorum- bize bi takım şeyler gösteriyo ve tam da o yanlış yolda giderken öyle bi dank ediyo ki kafanıza, anında çark ediveriyosunuz, ayrıca içinde kötü düşünce besleyen- kendi egosu sebebi ile başkalarını ezip geçen insanların bi gün ilahi adalete maruz kalarak akıllarının başlarına geleceğine inanıyorum.. not if i did not see it.. bekliyorum, sabirsızlıkla, eeeeeeeyyyy ilahi adalet geldiysen bi işaret çakıver- ama çok gecikme vaktim az..

(hayal ediyorum ilahi adalet; beyaz atın üzerinde maskeli süvari- gökyüzünden inip kılıcını savurup dörtnala geri gidiyo)

20.6.07

BADLY DRAWN BOY

yehu yehu, badly drawn boy rock n coke da. kent fm zamanı tequila yı, nerde olursam olıyım kaçırmadığım, mete ve cuneyti her program arayıp sorulara cevap verip sonra da kazandığım cd leri almaya gitmediğim mutlu günleri hatırladım. cüneyt kaşeler badly drawn boy- disillusion çalardı, çok severdi die hatırlıyorum, zaten bana da grubu kent fm (mete avunduk) tanıştırmıştır şimdi geliyo olmalarına müthiş sevindim, onur duydum hatta. badly drawn boy, franz ferdinand, msp- gelicem tapınıcam size, mabette buluşalım, sizinle şarkılarınız söyliyim bağıra çağıra, hastasıyım..