parasol'e özel arama kutusu

5.2.10

hani "all the pretty visitors came and waved their arms" demiştiniz!!

bir çılgınlık yapayım dedim... bir çılgınlık nedir? sırt çantanı alıp kamboçya'ya mı gitmek? pılını pırtını toplayıp- işten istifa edip- evini boşaltıp güneye mi yerleşmek? herşeyden elini ayağını çekip hindistan'da bir kampta 3 ay mı geçirmek? saçlarımı mı kazıtmak? bisikletle avrupa'yı mı dolaşmak?

vallahi hiçbiri değil. keşke benim çılgınlığım böyle olsaydı. alt tarafı 26 mart'ta sabiha gökçen'den uçağa binip, londra'da inip cumartesi günü royal albert hall'da arctic monkeys konserine gidip, pazar gecesi de paşa paşa kürkçü dükkanıma geri dönmekti. aslında dönüş uçağının sabaha karşı 6'da burada olacağı düşünülürse - ikinci kez bunu yapmak cesaret isteyebilirdi!! işte sadece buydu. bunu yapmak için bu sabah bizim saat ile 11'de satışa çıkan biletlerden yüzyılın mücizesi inernet ile zeytinyağdan kıl çeker gibi 2 bilet almaktı. ne oldu dersiniz? 11'de internette sıraya girdim. yani sanki gişede bekler gibi. 11,000 inci sırada. tekrar ediyorum onbirBİN. beklediim.... beklediiim.. bekledimmm.. saat 13:45 oldu. sıra bana geldi. sayfa açıldı. ne gördüm??? SOLD OOOUUUUUTTTTT!!!!! 

neee?????? 2 saatte, kaç bin kişilik salon, yandı bitti, kül oldu!!!!! aman allahım. nasıl olur??? bizim buralarda U2 biletleri 5 aydır hala her kategoriden satışta, bizim burda REM biletleri son gün alınabildi, bizim burda rock'n coke biletleri kapılardan alındı, bizim burda leonard cohen biletleri aynı gün satın alındı ve royal albert hall'da teenage cancer fund yararına düzenlenen konserler dizisi 2 saat içinde bittiiii !! 

bunu ne ile açıklayabiliriz? bizde biletler nadiren tükenir. o da genelde konser salonunun kısıtlı sayıda kişiyi almasından kaynaklanır. londra'da hangi konsere elimi atsam hep bitmiştir. yaşam standardı, alım gücü, dünyanın merkezi.. şu an 116 pound'a bilet var bir yerlerde napıcam allahım, kıyacak mıyım kıymayacak mıyım?? heyecan tufanıııııı...

not: sevgili alex turner, hani "all the pretty visitors came and waved their arms" demiştin ya işte ben de bunu yapıcaktım, sadece kollarımı sallayacaktım!!

6 comments:

Cüneyt Kaşeler said...

Çünkü bahsettiğin aktiviteler bu ülkenin hakim kültürü değil. Onlar buraya geleceğine azınlıkta olan bizleri oraya alsınlar buraya da kimseler gelmesin ne halleri varsa görsünler.

Anonymous said...

naber
üzüldüm bilet bulamadığına
oskar dersime çalışıyorum,
brit'de sanki kaybedecekmişim gibi bir hisse kapıldım:( siparişi verdim bu sebeple
kendinize iyi bakınız
hoşçakal

indis said...

c, doğru dedin valla onlar gelmesin, biz gidelim. azınlk kontenjanı die bi şi yapsınlar biletler de kolayca alınabilir. tanrıdan ümit kesilmez. uzaklarda bir yerde hiç sönmeyen bir ışık var demiş sevgili ozan morrissey :) bu gazla ben mülteci mi olsam yaai naapsam?

anonim, neden böyle bir hisse kapıldın oylamaları mı takip ediyorsun? ben etmiyorum... kısmet :) hadi oscarları alalım zaman geçiyor!!

indis said...

ben kendi çapımda bi çılgınlık yaptım, paraya kıydım!!

FUNdy said...

Hiiiiiaaaaaaa supersiiiiiiin....hadi kiy demek icin girdiydim ben de....das zupeerische....her ne kadar sadece cornerstoneu sevsem de sen kendine buyuk bi guzellik yapmissin ablam baaaaaaah:) subat sonu barselonaya gidecegim ne konser var diye baktim uyduruk sarkicilari 90avridan satiyorlar...senin fiyat gayet iyi bosver...yupppiiiii

indis said...

ayyy mersiii, içime su serptinn :)