parasol'e özel arama kutusu

27.4.10

bu program için uyku tulumunda uyur muyum? uyuruuuuuum!!


sevgili dünyalılar öncelikle size bir şark ile sesleneceğim (selamımı verdim, siz görmediniz)

tulumlar elimizdeeee, biletler cebimizdeee
 biz gideriz ortama hey ortaaaamaaaa

reverans.

yahu şu yaşımıza geldik, gördüğümüz göreceğimiz steril ortamların efes pilsen one love festivali, rock'n coke festivali, açık havanın kalbur üstü jazz festivali olmasın dedik; şöyle uyku tulumuyla, yağmuruyla- çamuruyla, sarhoşuyla- ayığıyla, ağzı açık bırakan line up'iyla, bu dünya gözü ile bir ingiliz festivaline gidelim dedik. tabii ki glasto'ya bilet bulana aşkolsun. baktım baktım latitude festivali tam bana uygun gibi geldi. bir kere öyle koca koca isimler headliner değil, ama çok baba isimler var. sonra programda benim çok beğenerek dinlediğim bir sürü isim var, sonra tiyatro var, sanat var. yani sadece müzik  değil bir çok şey var. ee bir de bilet de var. haydi o zaman neden helva yapmıyoruz dedik. biletlerimizi aldık. ayrıca çadırdan bir üst gömlek olan podpad (bungalo gibi bi şi)'imizi de kiraladık (yine de uyku tulumu gerekiyor), iş şimdi zor koşullarda yaşamaya çalışma, minimum sayıda tuvalete gitme, bir sırt çantasına maksimum kıyafeti sığdırırak sefalet içinde bile şık olabilme antremanı yapmaya kaldı.

korkmuyorda değilim küçücük bungaloda sarhoş ingilizler gece bizi sağ bırakırlar mı diye ama "indisin ölümü müzikten olsun" dedim- desem yalan olur, tabii ki hafif bir ürkme durumu var. uzun lafın kısası biricik, pekicik, birtanecik gezegen sakinleri, temmuz'da ben, ingiltere'nin yaylalarından biri olan suffolk yaylasında müzik otluyor olacağım. beklerim :)
festival notu: festivali incelemek isterseniz şuraya tıkıtık yapınız

ağız sulandıran not: 
richard hawley, the national, the horrors, noah and the whale, james, the maccabees, charlotte gainsbourg, the coral, girzzly bear, mumford&sons, midlake, vampire weekend, belle and sebestian, florence+the machine

6 comments:

FUNdy said...

uyku tulumunu oradan almayacaksan, let me know. Penümkünü sana veririm.

santa_bora said...

indisin ölümü müzikten olsun mu:) hala gülüyorum:)

not: kıskandım. ama geçen sene gitseydin gideme diye uçağına bomba ihbarı yapardım. o derece.

indis said...

funnndy, senin uyku tulumunda yatmak benim için bir şereftir :)

sb, gülmeyelim jiddi olalım. neden geçen sene de bu sene diil? bu sene sen de mi gidiyosun yoksam ???

FUNdy said...

Ya ben de kiskandim please charlotte'u opuver benim icun ve nuh ve balinayi kucakla ve mumford ve ogullarina selam soyle ve gunesin imparatoruna saril ne biliiim cildir, danset, sarhos ol falan...have fun diiir. Ben de uyku tulumumu bulayim bu arada bakiiim.

indis said...

şekerim, huuuu, temmuz da gidiyorum. 77 gün var daha. aloooooo!!!

santa_bora said...

ben gülerim valla ''şok jiddi'' bir kişisiniz özür dilerim ammaa ben değilim

geçen senenin programı bana daha çok hitap etmekteydi. keşke gidebilsem ama malum sınavımın 2. roundu belli değil. bir de şu ara gidip te hiç world-bridge vırıltısı çekemem.

yolun açık, tulumun sıcak, biran soğuk olsun derim 70 gün sonra ama şimdi değil:)