parasol'e özel arama kutusu

23.1.10

kağıttan atlar, karpuz kabuğundan gemiler, kardan adamlar yapmak

tabii ki bugün ne yapılır? evde mahsur kalınıp kar ile ilgili blog yazısı yazılır. klişelere mahkum olmak hiç istemem ama, yazıcam anasını satayım; kar twitlerine, kar haberlerine, kar paniklerine, feysbuktaki karda mahsur kalma mesajlarına bir de benim karım eklensin fenamı!
cam kenarında yatay bir zemine uzanırsanız ve görüş alanınızda sadece gökyüzü olursa karın ne acayip bi şi olduğunu görebilirsiniz. ben sabahten beri bunu deneyimliyorum ve sanki beyaz bir studyoda küçük tanecikler uçuyor gibi...
fırsat bu fırsat önce gazete okumak, sonra kağıttan 4 tane şahane at yapmak, sonra okumamış olduğum dergilere göz atmak, bu sırada "bbc 6 music" radyo kanalını dinlemek ile bu saate kadar geldim. bundan sonra guzel bir kitaba başlamak, sonra bir film izlemek, sonra tekrar cama yatay kalıp studyoyu gözlemlemek fena fikirler olmayabilir. "gerçekten ne yapmak istiyorsun" derseniz, çıkıp yürümek istiyorum... yakındaki bir sinema salonuna gidip güzel bir film izlemek istiyorum."ee unun var, şekerin var, suyun var, hadi o zaman helva yapsana" derseniz de yapamam çünkü dün giydiğim yüksek topuklu çizmeler sebebi ile belim incindi!!!! gülmeyin!!!!! saçma ama gerçek... bu sebeple burada böyle duracağım.

bugün aklımda, üç beş yıl önce seninle bol karda evden çıkıp kadıköye yürüyüşümüz,  şöminenin tek anlam kazandığı zaman olan karlı bir istanbul akşamüstüsünde, trip te şarap içişimiz ve güzel kafalar ile taksiye binip eve gelişimiz var. sen ki belki şu an kafasına saksı düşmüş kişi...

not 1: bu hava ve bel bu şekilde giderse tahminim daha çok yazılar,mesajlar yazılır, daha çok kağıtan atlar, karpuz kabuğundan gemiler ve kardan adamlar yapılır.

not 2: insan bbc dinleyince sanki sokağa çıktığı yer londra olacakmış gibi geliyor, bu da teknolojinin bize sunduğu hayal kırıklığıdır!!

3 comments:

FUNdy said...

:(((
eger beni satip da yuruduysen yollarda ve o esnada incindiyse belin, ki hiç sanmıyorum, gene de gecmis olsun derim o durumda bile...:)

indis said...

Yok yahu yapar miyim! Ofisteki merdivenleri sürekli inip çıkmak ve öğle yemeğinde alışveriş yapmak yüzünden!

FUNdy said...

Viy viy viiiiiy...eh iste biz kisa kadinlarin cekmesi gereken bi durum...topuklular...