parasol'e özel arama kutusu

24.1.10

bugün ne biliyor musunuz? belki de hissetmişsinizdir!!!!

eveeeeeeeeeet. bir 24 ocak daha neredeyse bitmek üzere, bu sebeple artık bugünün ne olduğunu açıklayabilirim. belki ben söyleyince hep bir ağızdan "o oo, demek bu yüzdenmiiiş, tevekkeli değil.." diyeceksiniz!! işte sevgili dünyalılar, ingiltere'de psikologların yapmış olduğu bir araştırmaya göre 24 ocak günü yılın en ama en en depresif günü imiiiiiiiiiiiiiş!!!

ee ne diyorsunuz? farkına varmış mıydınız? ben haberi duyar duymaz farketmiştim, bugün bir tuhaflık vardı hakkaten, işte şimdi herşey açığa kavuştu! gün geçmiyor ki yeni bir şeyler öğrenmeyelim. aman da aman!

bana inanmayanlar şuradan dümdüz gitsinler.

2 comments:

Anonymous said...

Merhaba,

Yazıyı inceledim. Fakat bu formül İngiltere'de 24 Ocak sonucunu veriyor. İstanbul için tekrar formulü kullandım. 2 önemli değişken farkı var:)

1. Devlet memuru isen borç-gelir oranı ayın 10-15 arası en vahşet durumda, özel sektörde ise 25-30 arası.
2. İstanbul için konuşursak en soğuk ve en karlı ay şubat sonu ve mart başı (meteorolojiye göre)

O zaman formulü kullanınca devlet memuruysan depresyon günün 14 Şubat:)))
Özel sektörsen 28 şubat:)))
Valla ben formule inandım. Baksana günlere karabasan gibi.

Hoşçakal
İmza: Bir dünyalı

indis said...

"sevgili dünyalı",

hesaplamaların yabana atılır cinsten değil... diyeceğim o ki:

1- özellikle dünki 24 ocak benim için depresifti çünkü hem özel sektör çalışanı olduğum için param zati bitmişti hem de bir pazardı!! bu sebeple ingiliz psikologlarının araştırmasını kendime çok yakın hissettim

2- ülkemiz durumlarına gelince ben senin hesaplarına göre 28 şubat ta depresyon kurbanıyım ama yine de sanki mart ın gelmiş olması bahara yaklaşmanın verdiği bir coşkuyu barındırmıyor mu?

allahaısmarladık,
bir na'vi