parasol'e özel arama kutusu

10.10.09

heads did roll, on the floor

09.10.09 cmts. saat 18.00... hala sarhoş muyum? bilemiyorum. tam emin değilim. sabah uyandığımda hala sarhoştum bundan eminim. akşam yatarken feciiiii sarhoştum bu garanti!! gece çıkmalarımın tek mekanı olan trip de dün gece yine kendimizce eğlenceli bir gece geçirmiş olduk. ben hatırladığım kadarı ile 10 gibi girdim, 2 gibi çıktım ve arada hiç mola vermeden şendi, tekila, bira içtim, sevdiğim şarkıları dinledim, bruce dinledim, hurricane #1 dinledim, johhny cash dinledim, davendra dinledim, duman, james, nick cave, mando diao dinledim dans ettim. geçmişte kendimi kontrol etmek için hiç sarhoş olmayan ben, son 3 senedir sarhoş olmanın tadına vardığımdan, bu durumdan çok memnun oldum. oh kafa bi dünya, saçmala dur durumları!!!

sigara yasağından sonra trip e gittiğimde hayal kırıklığına uğramış ve buralara bir yere yazmıştım ve fakat şimdi herşey düzelmiş durumda, bu da hoşuma gitti. ama sokağın durumu hoşuma gitmiyor. kaldırımlarda masalar ve insanlar, yoldan geçen arabalar yayaların yürümesine imkan vermiyor. bu arada hani saçlarımız sigara kokmayacaktı ve biz de buna çok sevinecektik!! nasıl oldu bilmiyorum ama sabah kalktığımda saçlarım sigara kokuyordu!!

gece çıkması diyince istanbul da genelde şaaaşaalı giyinip kız ya da erkek kesmek ve elektronik müzik eşliğinde mal gibi durmak anlaşılıyor ama trip te bir kot bir t-shirt giyip birbirini süzme olayından uzak rahat ve mütevazi bir gece geçirebiliyorsunuz ve istedğimizde budur!

emeği geçenlere teşekkür ederiz ve bizi eğlendiren kişinin cuma akşamı ile ilgili kendi gözünden yazısını okumak isterseniz buraya tıklamanızı öneririz.

not: biz trip i hep çok sevdik başka yerde hiç eğlenemedik!!

2 comments:

Cüneyt Kaşeler said...

Eğlendiğinize çok sevindim. Bende çok eğlendim,eğlenicem:)

indis said...

o zaman bir kez daha;

bir-iki-üç-dört

as your world is burning
you're holding on

Give it awaaaaay, give it awaaaaay

Holding onto right and wrong won't serve youuuuuuuuuuuu

:):):):):)