parasol'e özel arama kutusu

15.9.09

herkes kaş aaaaaaaa

evet sonunda benim için bu sezonun en uzun deniz tatili geldi çattı. yarın yollara düşüyorum. ilginç bir şekilde de herkes bu bayram kaş a geliyo. londra daki arkadaşım, kardeşim ve damatgil, kardeşimin ve benim arkadaşlarımız, zaten orada yaşayan arkadaşlarımız ve kimbilir istanbul dan başka bilmediğimiz kimler!!

şimdi genelde hep şöyle oluyor; noel babaya oturuyosun ve meydandan geçenleri seyrediyosun ve "aaa hani şu çocuk,trip teki şu çocuk diil miydi", " baksana hani kadıköyde gördüğümüz bi kız vardı ya, hani şu garip olan, işte bakkalda onu gördüm", "yaa hani şunun arkadaşı bilmem kim vardı ya, bi sevgili yapmış kendine, dün plajda gördüm", "alo anniş, hani sizin bi arkadaşınız vardı ya izmir'den, onlar da burda, dün akşam yemekte gördük, size selam söylediler", "eski çalıştığım şirkette çok samimi bi arkadaşım vardı ya, o da bayramda buraya gelmiş".

nereye gidersem gideyim, londra dahil- hep gitmeden önceki gün bir hüzün çöküyor içime. istanbul u bırakmak zor geliyor ama bir kere uçağa bindim miydi, hemen yeni mekanın moduna giriveriyorum :)

kaş ı seviyorum, denizini, bozulmamışlığını, dejavu yu (hep ama hep bizim müzikler çalıyor), restoranlarını, manzarasını, gümüşçülerini, meydanını, mütevaziliğini, herkesi tanıyor olmayı, deniz sonrası çay bahçesinde oturup çayıma pöti bör batırmayı..

not: tatile selam, yazmaya devam :)

4 comments:

Anonymous said...

Noel babadan alınmış dondurma elde, uzun çarşıda dükkanlara bakınmayı unutma. Gece 12'ye doğru dejavudaki yokuştan mavinin önünden duvara kadar taşan kalabalığa bakıp aman allahım bu ne demeyi de.
C

FUNdy said...

iyi eglenceler :)

Elsa said...

şimdi yola çıkıp kaş'a gidiyor olmayı ne çok isterdim ben de. iyi tatiller :)

indis said...

iyi dilekleriniz için mersilerden bir demet :)

tavsiyelere paralel olarak bu akşam noel baba da basket maçını seyredip, sonra dejavu ya gidip şendileri içip içip müthiş müzikler dinleyip geceyi sonlandırdık. henüz mavinin önü çok kalabalık değil, ve uzun çarşı gezintisi maç olmayan bir akşama kaldı :) e.

not: dajavu playlistinden bir kaç örnek vermek gerekirse; pulp, morrissey, kate nash, arctic monkeys, edie vedder (nasıl yazılıyodu yahu?), johnny cash, nick cave... daha iyisi can sağlığı ya da şam da kayısı gibilerinden özlü sözler:)