parasol'e özel arama kutusu

15.6.09

YANIMIZDA BİRİLERİ ÖPÜŞMEYE BAŞLARSA NE YAPARIZ KILAVUZU

HAHA!! kendim buldum kendim güldüm. bu resim müthiş yahu.

bugünkü konumuz french kissing- fransız usulü öpüşme durumu. etken- edilgen-seyirci olarak bir çok kez bu duruma tanık olunmuştur. biz de haftasonu çok yakından seyirci pozisyonunda tanık olduk. mesela siz bir barda elinizde bira müziğe uygun şekilde salınırken birden ama gerçekten aniden yanınızda bir çift belirip öpüşmeye başlıyor. bu durumda ne yapılması gerekir. çok garip bir durum, çünkü bir yandan çok özel bir şey paylaşılırken bir yandan da bu paylaşma bir topluluğun içinde gerçekleşiyor. bu durumda yapılacaklar şöyledir;

1- sanki etrafta özel hiçbir şey olmuyor ve ortam 5 dakika öncesindekinin aynısı gibi takılmaya devam edilir. müziğin ritmine ayak uydurulur, gözler başka yönlere bakar

2- öpüşme anından itibaren yanınızdaki arkadaşlarınızın kolunu dürtüp gülmeye başlarsınız, öpüşme yarım saat aralıksız devam ederse kendi aranızda "yok artık" filan diyip yine gülersiniz.

3- dibinizde öpüşen çiftin ateşine göre arasıra size de dokunmaları sebebi ile 1 dakika sonra sizi de öpmeye başlıyacakları korkusuna kapılıp çaktırmadan biraz daha arkadaşlarınızın yanına yanaşırsınız

4- "aaaa ayıp yahu evleri yok mu bunların" der, muhafazakar bir tavır sergiler, gergin davranışlarda bulunursunuz ki o zaman siz hiç sevmemişsiniz sevgili sevgililer

5- kendi başınızdan geçen tüm bu durumlar gözünüzün önünden geçer içinizden hem "ne güzeldir be böyle öpüşmek" der, hem de "ayyyyy ne acayip gözüküyormuşum meğer" demeden de duramazsınız. sonra yanınızdaki arkadaşlarınıza bu seriden bir kaç anınızı anlatırsınız.

bakın seyirci olarak dahil olduğunuz bir öpüşme sizi ne kadar çok madde ile başbaşa bırakıyor. benim bu yazdıklarım bir durum tespitidir, insanların özgürce istediklerini yapmaları taraftarıyım ama tabi bizi de dahil edecek kadar yaklaşmasınlar, az biraz kol mesafesinde yapsınlar.

not: eğer bir konserde tam önünüzdeki çift öpüşmeye başlarsa konseri izlemek için sahneye bakmanız gerektiği için ister istemez tüm öpüşme sekansını da izlemiş olursunuz. bu da saçmadır.

3 comments:

FUNdy said...

ben eskiden "aaa olmazki canim yuhara" nidalari atar ama bir yandan da ben de istiyom ben de istiyom derdim icimden.. Senin sayfana da misafir olmus olan sigmund amcamin bastiriklama ile ilgili anlattiklarina daha fazla nail oldukca bu konuyu aştim..O yuzden eni konu ben de her mecrada opusur hale geldim. Bana baktigini gorduklerime de goz kirptim. hatta bakmalari hosuma gitti :))) Tamam tamam bu sonuncusu uydurmaydi.

Zaten oturularak izlenen konserden hayir gelmez deyip opusmeyi takdir eder ve sen de sevgiline kosabilirsin, mesela...

Bu arada sigmundun resmine bayildim...Tirnaklar muthis..Yakismis...Erich Fromm, Freud'dan nefret ettigi icin sanirim, onun ruyalari hakkinda pek hos yorumlar yapar.. tam Fromm yorumlara uygun bir kolajistan...

indis said...

her mecrada öpüşür hale mi geldin? !! e ben seni capitol de öpüşürken görmedim !!! yahu freud seni bayağı etkilemiş belli ki :))

bu arada ben oturarak değil ayakta seyredilen konserlerden bahsetmiştim, oturarak olanlara genelde uzun zamandır birlikte olan alışkanlığa dönüşmüş çiftler geliyor.. haha nasıl da sildim bu grubu bir anda. şaka şaka !!

not: ben de çok beğendim bu kolajı, ne çok alt mesajı var diil mi??

Çetin Cem said...

çok eğlenceli bir post, tespitler de süper. ve tabii fotoğraf da :) bir de, mesela arkadaşlarınızın öpüşmeye başlaması da söz konusu, o da ayrı bir azap. en fenası da, tam bir konu açarken öpüşmeye başlamaları, lafınızı yutmanız, sonra da havaya, ya da yere bakma anı.