parasol'e özel arama kutusu

22.5.09

SEN NAPIYOSUN?

hayatınızı yaşarken hiç dışarıdan kendinize bakıp da " ben napıyorum" diye sordunuz mu? ben bu aralar çokça soruyorum. kendime dışarıdan bakıyorum. ne yaptığımı ya da yapamadığımı görüyorum. korkup tekrar içeri giriyorum.

birisinin dinlediği bir radyoda patricia kaas çığıtıyor; je taiiime jöö teeeeeeeeem lilililiiiiiiii. konuyla hiç alakası yok tabii...

7 comments:

Anonymous said...

of course... but you know this ability is a gift and if you have that ability then you have the answers to most of your concerns...But before coming to that... some questions are: who is that person looking from outside?...Who is the person freaking out? What is the difference between the two?

indis said...

the first question I ask now is; why in english dear anonymous? evet çok yerinde iki soru. ben kendime dışarıdan bakabilecek kabiliyete sahipken henuz bu farklı iki kişinin kim olduğunu çözemedim. neymiş? demek ki biraz daha bakıcakmışım. (ikizler burcu yapıcağını yaptı yine mi ne? şaka şaka)

Anonymous said...

O Anonim kişi ben Anonim kişi değil, bak söyleyeyim.

indis said...

söylemen çok iyi oldu anonim kişi yoksa ben de o anonim kişinin sen anonim kişi olduğunu düşünmüştüm.

anonimim
anonimsin
anonim

anonimiz
anonimsiniz
anonimler

not: eğer adınızı söylemek istemiyorsanız bari anonim yerine başka bi ad uydurun diil mi. yorum yazmak hafif bir iş değil uğraşı vermek gerek :)

Anonymous said...

ahhhhaaaaah very funny...The thing is to keep on looking from above and even to develop the ability to observe the one that looks from above...only then you can rest in the moment and start not freaking out from all those you do or that you do not. Because then you accept yourself as is and develop an endless love for your ownself.

I wish that you could enjoy happiness and the root of happiness in your heart.

I still wish to remain anonymous.

Anonymous said...

Ben de baska anonimim. Benim kim oldugumu merak ediyorsan gecmisinde ara.

indis said...

ingiliz anonim: yönlendirmelerin için teşekkürler, şu an 1.kademeden kendime bakacağım, kendime bakana da bakmak ikinci kademe olsun kısmetse:) yoksa sen benim dışımdaki ingilizce ses misin?

turk anonim: yahu zaten bu mecrada geçmişteki herkes anonim, bir de ne alaka allasen??

herhalde bir süre sonra ilkokul öğretmenim de gelecek.