parasol'e özel arama kutusu

8.7.10

tatile giderken feminen ve maskülen eklerine bir göz atalım


yakında bir yolculuğa çıkıyorum. çok yakında. komplike bir yolculuk... içinde bir çok unsuru barındırıyor. hafta başından beri bavulumu nasıl formüle etmem gerektiğine, mc2xg=y mi yoksa (x+z)/y= dx mi olması gerektiğine bir türlü karar veremiyorum. o kadar çaresizim ki neredeyse bu komplike programı yaptığım için kendime kızmaya başlıycam. yok yok şaka şaka, kızmıycam bana biraz surat asıcam. geceleri yatarken gözümde canlandırdığım bavul listesini sizinle de paylaşayım dedim. karşısına da erkekler için olanı koydum. erkekler her açıdan ne kadar sade, yalın, tasasız, taraksız, rahat canlılar. kızlar ise her açıdan komplike, karmaşık, kaprisli, rahatsız, takıntılı, çok eşyalı canlılar. nadiren de olsa erkeklere özeniyorum. detayları düşünmem gerekmeseydi şimdiye çoktan bavuluma neler koyacağımı bilirdim. detayları düşünmem gerekmeseydi şimdiye o kadar çok küpembileziğimkolyemayakkabımtokamçantamkıyafetimmakyajmalzememkremim olmayabilirdi...

tatil notu: şemamız yaz tatili için hazırlanmış olup, kış gelince talep olursa kış şeması da hazırlayabiliriz.

bu tatilin notu: suç sadece benim değil, memlekette havaların ne olacağı belli olmuyor ki, bir yağmur bir güneş. şöyle bir bavul düşünün ki içinde takoz ağırlığında plastik çizmeler ve sandaletler bir arada yanyana duruyorlar.

4 comments:

Evrims said...

bitki çayı hiç almamıştım yanıma ama düşünüciim bundan sonrası için...takılar tokalar her gün için en az 2 seçenekli kıyafet onlara uygun 2 seçenekli ayıkkıbı şart şart şart!! oraya gidince canım ne giymek istiicek bilmiyorum kii ..canımın isteyecebileceği her ihtimali düşünmeliyimm..shok zor..

Anonymous said...

Erkek ve kadın çizimlerine bayıldım:) ama gizlice verilmek istenen cici, akıllı, düzenli kız vs hayta, bir karış sakal adam mesajın da gözden kaçmadı.
Bu arada mitşubişi pa(y)ero!!! valiz için zor gelebilir, başarırsan haberim olsun (2300 kg)
çav
s_b

indis said...

e- ayy şekerim ben yeşil çay almadan aslaa şurdan şuraya gitmem!! yanii alıyorum işte.

a (s_b=- aslında düzenli kız diilim ama sakallı adam iyidir :) tabii siz erkekler kızlar arasındaki karmaşık terimlerden haberdar olmadığınız için araba cinslerine gönderme yapıyorsunuz halbuki deniz tatiline giden bir kızın bavulunda muhakkak bir payero bulunur!

santa_bora said...

ok! anladım ben:) ne arabası sen yoksa ben mitsubishi pareo mu sandım sandın!
bu arada yolculuk ne zaman?