parasol'e özel arama kutusu

17.6.10

kötübahn

blog camiasının aykırı karakterlerinden biri olan- adının açıklanmamasını isteyen arkadaşım- dün yapmış olduğum "das our otoban" şemasına alternatif bir şema gönderdi. yorumsuz olarak yayınlıyorum yoksa yayımlıyor muyum? napıyorum ben allahaşkına?? 

yorum yapmıycam dedim ama söylemeden edemiycem yola düştüğü kıyafeti çok beğendim :) yolun tek yön oluşu da çok doğru, benim şemamda eksikti bu detay! "dönülmez akşamın ufkundayım, vakit çok geç diyebilir miyiz?",  yok yok "hiçbirşey için geç değildir" diyebilir miyiz?? ay ne diycez???

kafam karıştı- kafam karışık- kafam hep karışık mı olucak??

3 comments:

Anonymous said...

Yola düştüğüm kıyafetin koluna bir ekmek sepeti eklersin diye beklerdim ama o zaman deşifre olur kimliğim diye yapmadın sanırım, teşekkürler

preamfibi'nin bozuk çıkmasına çok üzüldüm:) moda da çok işine yarardı bu arada işe yaramak demişken vinil plaklarınla ne bileyim cheesecake veya pizza servisi yapabilirsin veya oklavanın iki ucuna takıp halter aklıma gelenler bunlar

indis said...

ben prensip olarak emek ile işlenmiş bir şemanın üzerinde oynama yapmam. eser çizenindir ve orijinal kalmalıdır.

pikap sevdam ile dalga geçmen çok hoşşş, ama dün problemi belirledik hafta sonu çözücez. buna ne diyceksin?? plaklarımı turntable'a takıcam özellikle iddia sonucu sahip olacaklarımı ha ha ha haaaa!!

Anonymous said...

Pikap sevdanla dalga geçmedim ki, elinde bir sürü plak boşuna gidecek diye üzüldüm!

Bir de bana aykırı diyene bak demeyi unutmuşum:)