parasol'e özel arama kutusu

18.6.10

candy

foto:murat süyür.

bu fotoğraf bu haftaki le cool'un başlangıç fotosuydu ve ben de görür görmez bayıldım!! ayrıca içinde bulunduğumuz teknoloji çağı itibari ile kendi profilime bakacak olursam, gerçekten de neredeyse klavyemi yiyeceğim. hem bilgisayar teknolojisinden çok hoşlanıyorum ama hem de başında çok zaman geçirdiğim için kendime kızıyorum. böyle tuhaf bir ikircikli durum sözkonusu. işte klavyeyi de beyaz bir çikolata gibi yerken hem acayip bir zevk hem de suçluluk duygusu meydana gelir diye düşünüyorum. 
velhasıl sevgili dünyalılar, yine bir cuma günü geldi çattı. haftasonu efes pilsen one love'da takılıcam, ama tabii ki akşam 18:00'den sonra... yoksa güneşin alnında çekilir dert diil- ki ben daha yeni bir yaş daha yaşlanmış birisiyim :) 

not1: itiraf etmeliyim ki her akşam trip de olsam galiba başka bi şi istemem, zira bu beton ve güneş ısısı karışımı beni bezdirmekte, şehire olan sevgimi söndürmekte

not2:murat süyür senden izin almadım ama kusura kalmayasın

4 comments:

Anonymous said...

sen ne diyorsun bu hayati olayına?

indis said...

dün festival alanında hayatilere rastladım. hepsi etrafta dolaşıyordu ama hiçbirini bi iş yaparken görmedim. bence hayatiye karşıyım. herkes kendi işini kendi görsün, eğer festival alanında yaşamaya ve zorluklara katlanmaya niyeti yoksa da festivale gitmesin, crr ya da açıkhavadaki konserlere filan gitsin. bir bedel karşılığında dahi olsa genç insanların çoğunlukta olduğu bir ortamda yine genç insanların "köle" mantığı üzerine kullanılması korkunç!! isn't it?

Anonymous said...

indis beni hiç hayal kırıklığına uğratmıyorsun... :))

indis said...

acaba hiç hayalkırıklığına uğratmadığım anonim kişi kim??