parasol'e özel arama kutusu

10.11.09


yoga'da kedi pilates'te cat-camel olarak bilinen bu hareketi günde 2 kere; sabah yataktan inmeden önce, akşam yatmadan önce tekrarlamanın faydalarından haberdar mısınız?

7 comments:

Evrims said...

biraz bahseder misiniz?

indis said...

elbette, şimdi kıyafetiniz fotodan da görülebileceği gibi hiç önemli değildir. cat- camel hareketi "user friendly"dir! buna "partner friendly" takma adını da verebiliriz:)(aman kendinizi kollayın. kedi pozisyonunda durucaksınız, karnınızı içeri çekip bir deve gibi kambur hale geleceksiniz, karnınıza nefesi çekip başınızı karnınıza doğru çekiceksiniz, sonra da tüm nefesi bırakıp, baş geriye, sırt düz. fotodaki hanım kız gibi kameralara oynamak yok ama!!hadi kolay gelsin.

Evrims said...

anlıyorum tesekkurler, yararları nedir acebaaaaaaaaa?

indis said...

kediler ve develer kendilerini nasıl hissediyorlar bunu anlarsınız :)

FUNdy said...

Bence o kız yere düşürdüğü yüzüğünü arıyor...Tam çıkmaya hazırlanırken yüzük düşmüş o da sinirden kedilerin kopek gördüğü zaman aldıkları pozisyon misali bir pozisyon almış...Olay bundan ibarettir

indis said...

e peki bu kızcağız iç çamaşırı ile mi dışarı çıkmaya hazırlanıyormuş? nereye çıkıyor? bize sordu mu? cat-camel da ısrarcıyım.

FUNdy said...

Yok...elbisesi o sırada yatagin uzerinde seçilmiş bir vaziyette giyilmeyi bekliyor...kız da hah demiş elbiseyi bulduk bir de takıları seçeyim derken yüzük düşmüş...o kötü bakış da tüm bu olayları kamerasına nakşeden sevgilisine atılmış...çünkü yüzük yere düşünce sevgili de o yüzük eski sevgilinin sana aldığı yüzüktü oldum olası hazetmemiştim deyip yüzüğü ayağıyla daha da uzağa ittiriklemişmiş...