parasol'e özel arama kutusu

16.10.09

fall- ing (yani sonbaharlamak)


evet sevgili gezegen sakinleri, yine bir hafta sonu daha geldi çat dedi. şehrimiz adeta biz sıkılmayalım die etkinlikten etkinliğe koşmakta. hiç de gerek yokken ben size bu hafta sonu neler var neler post u yapayım. 

1- bi kere şu yukarıdaki posteri görüyo musunuz? kaan sezyum un bu akşam ki etkinliği ile ilgili. etkinliğe gitmeyi planlıyoruz ama daha da önemlisi süper komik bir poster diil mi?? kedinin aslan oluşu, erkeklerin orangutan oluşu, küçük notlar filan da falan.erkek-kadın ilişkisinin kısa ama öz özeti... zekice zekice...

2- iki kere, yarın babylon da andy votel var. ben gitmeyi çok istiyorum ancak gidemeyebilirim. aynı akşam bay votel dan önce imer demirer var ki onu da jaz ı bilenler çok tavsiye ediyo. haberiniz olsun siz de jaz seviyor ve de bay votel ı dinlemek istiyorsanız şehbender sokağın yolunu bulun.

3- üüüjj, bahsettiğimiz hafta sonunda bir de film ekimi başlamaz mı!!!! bak sen şu allahın işine. bu akşam "aşkım" var ek seansa bilet bulunabiliyor. ben ayrıca kapitalizm, 9, ispiyoncu ve dönüşüm adlı filmlere biletlerimi aldım bekliyorum.

4- tüm bunların yanında dört olarak vizyona giren filmlerde var, ki mesela ang lee nin özgür woodstock adlı filmi geldi , benden kaçmaz, pazar günü için ideal bir etkinlik derim, ben, kendim, sizden bağımsız olarak.

işte bööle. bir geyiğin daha sonuna geldim. aman etkinlik yapıcam derken mutluluğa kendinizi kaptırmayın die, size new model army'den depresyonun damardan alınan hali, bir sonbahar şarkısı gönderiyorum.

And everything is beautiful
Only because everything is dying


1 comment:

FUNdy said...

yufff... ne biçim şarkı sözü o be...