parasol'e özel arama kutusu

14.8.09

HALF A PERSON !!

















gençlik yıllarından beri bir gariplik var bende.
bon jovi grubunda herkes jon bon jovi için saçlarını süpürge ederken ben insan irisi richie sambora'ya (hemen yukarıda), wham de kızlar george michael için bileklerini jiletlerken ben andrew ridgeley'e (richie ye yapışık), the rolling stones'da kızlar erkekler mick jagger fanatiği olmuşken ben keith richards'a (en yukarıda) kafayı takmıştım. bu iş öylesine değildi. özelllikle richie ve andrew duvarlarımı süsler, defterlerime de, jon ve michael i makas yolu ile egale ettikten sonra, fotolarını yapıştırırdım. keith'e ise içten içe feci sempati besledim ve hala the rolling stones söz konusu olunca kendisinin yeri ben de ayrıdır. o grubun asi kişiliği, çılgın oğlanı, zırdelisi ve kural tanımazıdır. giyimi farklıdır, makyajı harikadır. bence kendisi 10 numaradır. buradan nereye gelicem.?? valla bir yere gelemiycem, zira pek de havamda diilim ama ben çoğunlukla bir nevi diğerinden daha az sevilen ya da arka planda duran, ama aslında içinde ne cevherler barındıran, bıraksan uçacak kaçacak müzik adamlarına takıldım. tabii tüm takıntılarım bunlar diil de daha küçücük bir kız iken ben neden bu arka planlara kafayı takmışım işte bu psişik bi şi olabilir, ee olmayadabilir. ama maksat takılmak olsun, gönüller neşeyle dolsun. işte size bir de kolaj:

last chirstmas i gave you my heart but the very next day you painted it black, so now i can say that you give love a bad name!!! (rezillik!!!)

vur patlasın çal oynasın!!

4 comments:

Evrims said...

yalnız bu wham'deki arkadasşın pek uçan kaçan bi tip yoktu sanki...daha çok annesinin bi tanecik süt çocuğu tipi hakim kanımca...

indis said...

ee hep asi gençleri mi sevicez. arada bir annesinin kuzusu da denk geliyo :)

Pembe Gözlüklü Kedi said...

Hugh Grant`in oynadigi `Music and Lyrics` adli (romantik komedi) filmdeki muzisyen tipin Andrew Ridgeley'den esinlenerek yaratildigini okumustum.

indis said...

işte bunu bilmiyordum. o filmi seyretmedim ama bu bilgiden sonra seyredebilir ve eski aşkıma bir selam gönderebilirim. hugh andrew dan daha yakışıklı bence bi de...