parasol'e özel arama kutusu

12.7.07

FREUD DUY SESİMİ

bu sabah 06:06 itibari ile ağlayarak uyandım ruyamın devamı olarak.. çok çok sevdiğim kaza geçirmiş hastanede yatıyordu ve ben bunu telefondan ortak bi arkadaşımız vasıtası ile öğreniyodum ve telefonda bağıra çağıra ağlıyodum. adı "dilkum devlet hastanesi" olan hastaneye gitmek istedim, çok uzak dediler.. eğer ruyam devam etseydi şu an dilkum devlet hastanesindeydim. tabi bi çok ayrıntısı var ruyanın ama ana hatları budur. çok ağladım, çok üzüldüm. ey freud ne demek şimdi bu? bilinçaltım da ne var da ben bu ruyayı gördüm. son zamanlarda çok fazla ruya görüyorum ve hepsini unutuyorum ama bu sefer kalktım kalem kağıdı aldım tüm ayrıntısını yazdım ruyamın, en azından bundan memnunum.. kötü rüya görünce şöyle oluyo hep, sabah ilk iş gördüğünüz kişi ile temasa geçip nasıl olduğunu öğrenmek istiyosunuz... ruya ile gerçek hayatın iç içe geçmesi durumu galiba.. sonra iyi olduğunu öğrenip "ooh" diyosunuz.. tabi rüyanın kahramanı için garip bi durum çünkü onun hayatı zaten olağan bi şekilde akarken birisinin "ruyamda gördüm seni iyi misin?" die sorması kafa karıştırıcı olabilir. dilkum hastanesi diye bi yer var mı acaba?

9 comments:

Anonymous said...

Ben Freud değilim ama bu her kimse fazla üzerine düşmüşsün, o kadar üzerine düşmüşsün ki artık içinde bir sorumluluk ağacı çıkmış, sorumluluk iyice ağır gelmiş, ondan kurtulmak için ona rüyanda kaza yaptırmışsın. Ama bu sorumluluk duygusu illet birşey, üzerine yapışmış, bir türlü kurtulamamışsın, baktın olmuyor Dilkum hastanesine göndertmişsin onu. Dilkum diye Devlet hastanesi yok ama orada burada sitesinden tut da tatil köyüne kadar alternatifler var. İyisi mi sen Dilkum tatil köyüne falan git.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

indis said...

hmmm hmmmm.. çok ilginç keşke her ruya bu kadar kolay yorumlanabilseydi.. hafif kahve falı kıvamı olmuş ama sevdim. sorumluluk hissetme tarafı çok doğru diil gerçi endişe daha doğru olabilir zira bi sorumluluk taşımamaktayım. tavsiyelerin için teşekkür ederim ama tatil köyü bana göre diil. alternatif tatil önerin var mı?

Anonymous said...

Olmaz mı var tabii ki de ama son 4 gününü yakalayabilirsen ve tabii ki Schengen vizen var ise senin gibi müziği seven bir hanıma Umbria Jazz Festivalini tasiye ederdim. Perugia'da. Italya yani. Ama olmadı kışa gidersin. Yılda 2 kez yapılıyor yanılmıyorsam.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh.

Anonymous said...

münasebetsiz kıh kıh imzalı kişi rüya tabirleri kitabınızı görmek isterim.

Anonymous said...

Sayın Jelatin, ben de benim rüya tabirleri kitabımı görmek isterim ama sanırım ancak rüyamda görebileceğim. Sizi de rüyama beklerim, kitabımı orada imzalayabiliyorum da.

Sayın Indiss, birini sevmek beraberinde sorumluluğu da getirebilir. Freud'culara pek bulaşmadan siz siz olun bilinçaltınız ile dost olun.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

indis said...

her türlü ilişkinin karşılıklı sorumlulukları vardır ve bundan asla kaçılamaz ve ben tamamen bunun taraftarıyım. sadece ruyamın tabirinde yüklemiş olduğunuz fazla sorumluluğun başka bi şi olabileceğini düşünüyorum.

jelatin bir çok kişilikli insan mıdır?

Anonymous said...

tek kişilikli insanım

indis said...

atma

Anonymous said...

Tamam, benim için uygundur, düşünebilirsiniz.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh.