parasol'e özel arama kutusu

10.7.07

DEATH PROOF

yeni template imi quentin tarantino ya ithaf ediyorum.. death proof radikalden de iki yıldız alan film. benden 4 yıldız alır; konsept filmlerine bayılıyorum çünkü ve "ölüm geçirmez" de öyle bi şi. işte her yerde okuyoruz tarantino nun 70 lere olan hayranlığı sonucu ortaya çıkmış. belli bi döneme gönderme yapıyo olması filmi ikonik bi hale geitiriyo doğal olarak ve ben bundan çok hoşlanıyorum. yani nedir? seyirciyi o döneme götürebilmek için seçilen stil, sembol, görüntü, müzik vs... ayrıca karakterlerin isimleri tamlama şeklinde anılıyor. JUNGLE JULIA, süper isim ya da STUNTMAN MIKE ... sonra kullanılan arabalar sarı siyah çizgiler, kıyafetler, müzik, filmin başlangıç sahnesi, tarantino nun ayak merakı.. özellikle lap dance sahnesi ne kadar abartısız ama bi o kadar seksi olması. ayağında parmak arası terlik ve yok sayılamayacak göbeği ile BUTTERFLY ın lap dansı, bize illa da topuklu ayakkabı, kırmızı oje ve 36 bedenin seksi olmanın ön şartı olmadığını gösteriyor. sonra kızların küçük kasaba barında eğlenceleri, özendim doğrusu.. Kurt Russell nasıl da cuk cuk die oturmuş rolüne.. birlikte gitmemeniz gerektiğini bildiğiniz halde çekiciliğinden kendinizi alamayıp yapışıp kalacağınız türden bi çekim gücü.. (ben zaten oldum olası bozuk cilt taraftarıyım, bi de yüzüne kocaman yara izi koyunca artık neler olur neler). sonra ikinci bölümde kadının fendi erkeği yendi durumu. yaşasın dişli kadınlar.. bi de dişiliğini gösterme die bi talep var. ne yapılır bu durumda bilemedim. memelerine bant bağlayıp, erkek kıyafeti giymek, saçları kısa kestirmek, bıyık taksak olur mu?? hilary swank e yazdım cevap bekliyorum.

neyse diyceğim o ki death proof a gidin eğlenin.. bi de def bana kıyak yaptı amazon dan soundtrack ini ısmarladı.. oh arabada chick habit dinleyip gitmek gibisi yok.. geçtiğim erkeklerin hırslarını seyretmek bi de... sabahları süper zevkli..

(bu link ten chick habit i dinleyin ne demek istediğimi anlıycaksınız)

http://www.deathproof.net/

9 comments:

thelunatic said...

acayip güzel fotoğraf, çok başarılı film. in. cin.

indis said...

indeed

Anonymous said...

artık biri şu quentin'e zaaf-sız'dan bahsetsin, sıkıldık bu ayak fetişi durumlarından.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

indis said...

senin fetişin var mı münasebetsiz?

Anonymous said...

Olmaz mı var tabii, hem de çok var işte ben de bu yüzden zaaf-sız kullanmaya başlayayım diyorum.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

indis said...

çok fetişin mi var zaafın mı var ben anlamadım ama çok fetişse tuhaf tabii.. yalnız zaaf-sız kimyasal değişiklikler yapıyo vücutta aman dikkat doktora danışmadan asla.. bi de tek fetiş hiç fetişten iyidir.

Anonymous said...

Fetişim de bol zaafım da, tuhaf olmak bir sanattır, neden olmasın.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

indis said...

"tuhaf olmak bir sanattır" ?????? ne demek acaba??

Anonymous said...

Bir anlamı olması gerekiyor mu acaba?

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh