parasol'e özel arama kutusu

26.6.07

kıs-kan cım

çoooook kıskancım çok.. ölücem yani gerçekten. geçen pazar jilet atmadan önce bülent somay ın birşeyler eksik adlı kitabını bi çırpıda okuyuvermişim. bu kitapta aşk, kıskançlık, arzu sevgi, kadın, erkek, iktidar vs konuda küçük küçük tespitler var, guzel işte isteyenler okusun. ksıkançlık ile ilgili bölümü okuyunca halihazırda bi çok kişinin bilip, bizzat işkencesel boyutta yaşadığı kıskançlığımla bi kez daha karşı karşıya kaldım. yazar der ki kıskançlık bebeğin annesini başkaları ile paylaşmak zorunda olduğunu hissettiği an başlar. ve hayat boyu ikili ilişki kurduğunuz insanların 3.kişiler ile paylaştığı hadiselere karşı hep gün yüzüne çıkar. bi keresinde lisede en yakın kız arkadaşımla küsmüştüm. neden? başka bi kız arkadaşımızla üniversite sınavına çalışıyo die. yani bu kadar vahim. söz konusu karşı cins olunca işte düşün-ün/-eyim beni. eyy erdem böcekler ne yapıyım ben siz söyleyin..

When I left they were sleeping, I hope you run into them soon.
Don't turn on the lights, you can read their address by the moon.
And you won't make me jealous if I hear that they sweetened your night:
We weren't lovers like that and besides it would still be all right,
We weren't lovers like that and besides it would still be all right

leonard cohen

onların geceni tatlandırdığını duyarsam seni kıskanmayacağım; biz sevgili değildik zaten... dedi benim diyemeyeceğimi

12 comments:

Anonymous said...

Siz hiç çocukluğunuzla yüzleştiniz mi?

Çocukluğunuzla yüzleşmek size zor mu geliyor?

Sorunlarınızın nedenini bulamıyor musunuz? *

Turuncu Makas Psikososyal Hizmetleri sayesinde artık çocukluğunuzla yüzleşmek çok kolay. Bir telefonla sizi bütün hayatınız boyunca kovalayan sorunlardan kurtaralım.

0212 346 50 00

Yapılan araştırmalara göre insanların sorunlarının nedeni iş yaşantısı, stres, maddi kaygılar değil bireylerin çocukluklarında ebeveynleriyle olan ilişkilerinden kaynaklanmaktadır.

Diye pırtlamışlar da.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

indis said...

merhaba münasabetiz, tavsiyen için çoooookk teşekkür ederim. o merkezi aradım ben ama tedavi süreci çok uzun sürüyo :)

Anonymous said...

Doğrudur. O merkezin tavsiye edildiği blogda en son gördüğüm adamın biri geyiğin biri ile iletişim kurmaya çalışıyordu. Anlaşılan adamcağız merkeze gittikten sonra geyik takılmaya başlamış, yani durum böyleyse o merkezden pek hayır gelmeyebilir, doğrudur ama pek doğrudur.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

Anonymous said...

merkezimize laf atanlar ne kadar yanlış olduklarını anladıklarında bu suçlamalara muhattap kalan merkez çalışanları bir harf bile fazla söylemeden, seslerini bir desibel dahi arttırmadan işlerini yapmaya devam ettiklerinde anonimler birliği buna karşı bir yazı yazmak zorunda kalırsa eğer, merkez çalışanları bunu da olgunlukla karşılayacaktır.

indis said...

sevgili munasebetsiz anonimler ve Turuncu Makas Psikososyal Hizmetleri merkezi çalışanları birliği, hoşgeldiniz.. mekanımda hır gür çıkmasın, düzeyli tartışalım emi.. ben size soğuk bi şi ler getireyim. limonata filan..

bu arada geyikle konuşan sizmisiniz sözcü kişi? pek benzetemedim ama bi yandan olası da geldi. hani hayvanlara bakışı ve el hareketi ile söz geçirme meselesi..

Elsa said...

bir de çok kıskancsın sen diye bir kadının duygularını suçmuş gibi yuzune çarpan ve bu yuzden yorulan erkekler var ki, kıskançlığın en zor aşaması bu indisciğim. seni bir kez daha anlıyorum zaten bir malum blogcunun çirkin oldugunu gördüğünde sevinmenden anlamıştım böyle bir duyguyu barındırgını ihihie. bence kendimizi sevelim, duygularımızla barışalım. ama bizi çıldırtmasına takıntıya baglamasını da engelleyelim tabi ki, yoksa ömür törpüsü ayol, hiç çekilmez.

indis said...

elsaaaaa, şehre hoşgeldin :) kadınları olduğu gibi kabul eden; kadında, 36 beden maksimum kalınlık ölçüsü, manikür pedikürü, bakımı, çıt kırıldımlığı kriterleri olmaksızın kıskançlığını, diğer kötü ve bi o kadarda iyi huylarını seven, kısacası sevgilisini olduğu gibi kabul eden bir erkek dünyası olsun istiyorum.. mümkün mü.. bi de erkekleri boşver radarlive a az kaldı.. yehu yehu..

thelunatic said...

Peki indis hanım böyle bir dünya arzu ederken sizler de erkeklerin de kendi açılarından buna benzer bir dünya istediğini düşündünüz mü hiç?Ve bunu düşünüp bu istedikleri dünyanın sizin isterken bok attığınız dünyadaki gibi olabileceğini?
fasit daire yapar.

Anonymous said...

Ben limonatamı içtim de geldim. Merkez çalışanlarının merkezlerine bu kadar sahip çıkmaları bana hayli ilginç geldi. Anlaşılan merkez çalışanlarının hepsi çocukluklarına geri gitmiş ve gelmişler, sakinleşmişler, iş streslerini atmışlar. İyi de merkezin sahibi nerede kuzum? Geyik avında mı? Yoksa geyiklerin çocukluklarına inmek için iletişim mi kurmaya çalışıyor? Yahu yeri gelmişken kıskançlık konusunda, kadın milleti kıskanır kıskanmasına da boynuzum çıkacak diye o kadar da takmaz başka şeylere takar ama ya adam milleti, aman boynuzum çıkmasındır derdi öyle değil mi merkez çalışanları ve diğer eş dost ahbap arkadaşlar? Yani şu merkez çalışanlarının en üst çalışanı gitmiş geyik psikolojisi yapıyor ya da boynuz ya da herneyse. Aha ben de buraya elimi bir desibel ses çıkarmadan vuruyorum ki bu merkez iş yapmaaaazzzz ancak geyiiiikkkk yaparrr. Son sözüm şudur ben Münasebetsizim, Anonimler Birliği beni bağlamazzzzz.

İmza: Münasebetsiz. Kıh Kıh

Anonymous said...

Turuncu makas psikosoyal hizmetleri çalışanları olarak, reklamımızın birçok blog yazarı tarafında kendi bloglarına konmasına istinaden bir takım yanlış anlamalar çıkacağını tahmin etmemiz gerekirdi. Öncelikle geyikle ilgili olarak söylenen sözlerin bizi bağlamadığını, blog sahibiyle bir bağlantımız olmadığını belirtmek isteriz. Akabinde Münasebetsiz kişinin sorduğu soru üzerine bizler şöyle bir sonuca vardık: Argo tabiriyle boynuzlanmaktan korkan erkek kişilerin korkularının yüksek seviyede olması bütün erkeklere mal edilemeyecek bir olgudur. Öte yandan tekrar etmek gerek ki merkez sahibi kişiyle blog yazarının bir bağlantısı yoktur!

thelunatic said...

Geyik avı dediğin şey anonim, ünlü bir fotoğrafçının fotoğrafıdır.
Ayrıca sen kimsin? göster bakalım yüzünü.

indis said...

thelunatic bey, tabii ki herkes kendisinin olduğu gibi kabul edilmesini istiyor ben daha çok şekilsel bazı taleplerden vaz geçilmesi istiyorum.. fasit de basit olmasın aman..

şimdi münasebetsiz ve merkez çalışanlarını akşam yemeğine de kalmaları için ikna etmek istiyorum zira zira.. eğer merkez çalışanları ile blog sahibinin bağlantısı yoksa, blog sahibi neden reklam yapıyor, kendisi sizin hastanız mıydı? geyik ile iletişim metodu merkezinize mi ait? bu insana yazık diil mi geyikler ile konuşuyo? geyik yaptığı da çok doğru. siz kimsiniz esasen? kaç kişisiniz orda? yatıya da kalmayı düşünürseniz sığıcak mısınız mekana?