parasol'e özel arama kutusu

3.9.10

küçük jestler bizi bekler yatağımızın başucunda

artık bu dünyanın çivisi çıktı sevgili gezegen sakinleri!! nereye baksam herkes bir travma yaşıyor. welcome to the jungle, we've got fun and games. etrafımda ayrılmayan çift kalmadı, yeni tanıştığım insanların da muhakkak bir ilişki travması olmuş oluyor, ya da bu travma halen yaşanıyor. o eski bildik insanlar nerede diye hergün kendime soruyorum. hani mütevazi, alçak gönüllü, insani değerleri olan, karşısındakine değer veren, bir iyilik yaptığında illa da karşılık beklemeyen, kendisine yapılan bir iyilik karşısında ezilip büzülüp kendisini sorumluluk altında hissetmeyen, bu yüzden de "aman kimse bana bi iyilik yapmasın" şeklinde dolaşmayan, insanlar ile ilgili her türlü sorumluluktan kaçmayan, yüzleşen, deneyen, mücadele eden,gülen eğlenen, tahammül edebilen, şans veren... arkadaş muhabbetlerinin son zamanlardaki sıcak konusu bu. benim hatırladığım kadarı ile bu tür bir hayatın yaşandığı en son yer ankara'ydı ve ben de çok küçüktüm. şimdi devir çarpışan egoların, kalkanların arkasındaki ruhların devri!!

benim tercihim "eskisi gibi olanlardan yana". bir de dileğim o ki herkes birbirine küçük jestler yapsın. buna üşenmesin, kendini gereksiz fedakarlıklar yapıyor sanmasın. karşınızdaki size bunu yapmıyor ise siz ona bunu öğretin. bunun korkacak bir yanı yok. karşınızdakileri mutlu etmenin gocunması da yok. bu hayatta ben şunu öğrenmeye çalışıyorum ki; küçük şeylerden mutlu olmak gerekir. bir jest, bin liraya bedeldir :)

not: kopuk bir bağlamda afırdığım sözler olduğunun farkındayım ama bugün de ruh halim böyle. bu ruh halimde bazen can sıkıyor. bir en aşağı bir en yukarı. i m going on a roller coaster everyday, allah sizi inandırsın!! 

notnot: iflah olmaz bir hayalperest olduğumu aklınızdan geçiriyorsanız ben hemen söyliyeyim; biliyorum!!

3 comments:

santa_bora said...

süper yazmışsın ama gerçekten 1 jest sadece bin lira mı? ;) bence piyasayı düşürme
dikkat et etrafta yazının başlığını jet liii okuyanlar var

ps Bir de şamyeline bayıldık biz çok aradık bu sene bulamadık

indis said...

Mersi boqu:) evet 1000 tl dedim çünkü jest dediğim seyin maddi degeri 20- 30 tl mesela ama maneviyatı çok:) samyelini anlayamadım sinerji hatlarında problem var kas a doğru yoldayim:)

santa_bora said...

gördüm gördüm resimlerini
jest dediğin şeyin maddi değeri mümkünse hiç olmaz maddi değeri de alite jestse biçilemez dedilerdi bize kandırmışlar
sinerjiyi kimse bozamaz ben anlatamamışımdır:)
şamyel is the iç kamyon lastiğidir, samyeli de eylülde mi ne esen sıcak leke bırakan ciltte bir rüzgardı sanırım
tröbiyen bye