parasol'e özel arama kutusu

7.6.10

ŞAŞKINIM! bir succulent+ bir saksı+ bir karga

bu fotoğrafa bakıp şaşırabilirsiniz, nasıl oluyor da oluyor diyebilirsiniz ama artık yaz ortasında kış yağmuru yağdığında şaşırmazsınız, çünkü içinde yaşadığımız zamanlarda hiçbirşey bizi şaşırtmıyor diyebilirsiniz ama eğer ki balkonunuzdan bir saksı yok olursa ne yaparsınız? ben çok şaşırırım! ofiste çok sevdiğim bir kişi bana küçük bir toprak saksıda succulent denen ve  benim de çok beğendiğim bitkilerden verdi. ben de gittim onu zemin+3. kattaki balkonuma koydum. sonra hafta sonu çiçekleri sulamak için balkona çıktım, bir de ne göreyim. yani bir de ne görmeyeyim. saksı yok!!!! bahçeye baktım, saksı yok!! bildiğiniz "yok" ! önce ufak çaplı bir ürperme yaşadım. "sonunda geldiler!! beni de buldular" dedim. sonra "kızım kendine gel hiçbir şey durup dururken yok olmaz" dedim. sizce saksım nerede? bence kargalar aldı! edepsiz, sevimsiz, cazgır, çikin kargalar, küçücük, minicik, şekercik saksımı alıp ağaç evlerinde dekor malzemesi yaptı! düşünün bir kere, siyah bir karga, gagasında succulentlar olan toprak biR saksı ile uçuyor!! işte şaşı bak şaşır buna derler!!
not: yaa hani kargalar peynir yerdi? hani kargalar budalaydı?? kandırmışlar bizi çocukken. kargalar şimdi ağaç evlerini süslemek için  için elalemin balkonundan bitki alışverişi yapıyor huuuu, uyanın, eğer hiç bir şey içn hakkımızı savunamıyorsak da kargalara karşı bitki hakkımızı savunmanın zamanı geldi!!

4 comments:

Anonymous said...

çiçeğin elimizde,
onu susuzlukla terbiye etmemizi, gübre manyağı yapmamızı istemiyorsan, türkiye apartman görevlileri federasyonu hesabına 3 ytl yatır. ayrıntılar daha sonra sana iletilecek.
KİT
Kapıcı İntikam Tugayı

indis said...

sayın "apartman görevlisi"

çiçeğimi apartmanın önündeki galvaniz çöp tenekesinin önüne bırakırsan 3 tl ni (ki artık ytl yok!!) çöpün başında bekleyen tekir kedinin patisinden alabilirsin. sakın su verme, o bir kaktüsgil!!

not: intikamın acılı oldu!!tugay a selamlar.

KİANA said...

Balkonuma bir karga geldi. baktım ağzında kocaman bir saksı. Öyle de güzel bir çiçekki.. Hemen peynir aldım elime
,kargaya gösterdim. kandırdım onu..Saksıyı bana devretmek zorunda kaldı.. Bende o saksı.. Çok güzel bakacağım. Söz...:))

indis said...

benim saksi bi bana yaaaar olmadı desenize!!