parasol'e özel arama kutusu

1.9.09

here comes the rain again

işte bugün teorik olarak sonbaharın ilk günü ve pratikte yağmur yağdı!! eğer 1 aralık da da kar yağarsa o zaman mevsimlerin aylar üzerinden dağılımı bayağı bir gerçeklik kazanabilir. şimdilik bugün yağmur yağmasını hoş bir tesadüf ve sürpriz olarak dimağlarımızda saklayalım.

eylül güzel bir aydır. kavurucu sıcaktan sonra içilen buzlu sudur :) , sinemadır, sokaklarda gezme, yağmurda yürümedir, akşamları mont, gündüzleri pantolon, sabahları hırkadır, akdeniz de tatildir, yanık tendir, barlara gitmeye başlamaktır, yeni kıyafetlerdir, moda dergileirnin kalın sayılarıdır, ürpermektir, sarıdır, iki senede bir bienaldir, robinson ziyaretlerinin başlandıcıdır, kadıköy de alacakaranlıkta yürümekdir, son Moda günleridir, nestcafe ve kitaptır, açık ayakkabı ile dışarı çıkıp ayakların ıslanması kalın bluzla dışarı çıkıp öğle saatinde sıcaktan bunalmaktır, biraz hüzün, biraz karanlıktır, değişimdir....

işte harikadır! hoşgelmişsin sonbahar, seni çok özlemiştim :)

5 comments:

Anonymous said...

Munasebetsizin de munasebetsizlik yapma zamanidir: 'Nest'cafe nedir?

indis said...

şöyle ki, kapitalizmin beyinlerimize kazımış olduğu tüketim olgusunun benim beynime işlemiş hali ile nestle den çağrışımının yapıldığı kahveli, sulu ve arzu edilirse sütlü sıcak içeceeeeeeeeeeekk.... ah kapitalizm vah kapitalizm... bize büyük büyük cümleler kurduran pis kapitalizm!!

sen de nescafe diye oku geç, neden münasebetsizlik yapıyorsun?

Anonymous said...

Gecemedim cunku "nest" kelimesini yuva anlaminda kullanip kullanmadigini merak ettim yani kapitalizm aklimin ucundan bile gecmedi. Soyle soriim, sadece nescafe mi yoksa nestcafe mi, herhangi bir yerde icilen bir nescafe mi, yoksa sicacik bir yuvada icilen nescafe mi? Gordun mu bak munasebetsizlik edilmemesi na-mumkun. Hem munasebetsizlik detayda gizlidir Indis hanimcigim.

indis said...

:):)

aslında sana cevap yazarken gerçekten de benim aklıma da yuva olan nest geldi önce ama sonra zaten nestle markasının da ambleminde kuş yuvası olduğu aklıma geldi, sonra oradan kapitalizm geldi, aslında kapitalizmi sürekli suçlamaktan hoşlanmıyorum, ne de olsa ben de bi parçasıyım filan falan. nihayetinde evde içilen neskafe demek istediğim için bir bakıma nestcafe doğrudur, ama aslında gerçekten nestle sebebi ile oluşan bir hatadır.

vır vır dır dır..

FUNdy said...

falling on my head like a memory, falling on my head like a new emotion...