parasol'e özel arama kutusu

6.3.09

yaşşşşaaassııın- (don' t get me wrong)

eveeeeeet... yavaş yavaş bahar habercilerini göndermeye başladı.. her ne kadar dün gece çamur yağmış olsa da ümitliyim ki havalar artık guzel olucak... havanın güzel olması bünyemde bir çok olumlu etkiyi beraberinde getirir. mesela kıyafetlerim renklenir, çizmeler bir kenara kalkar, tenim yanmak için can atar, hormonlar hareketlenir :), dışarıda vakit geçirme isteği dayanılmaz bir boyuta gelir. bunların dışında havanın güzel olması İstanbul da benim için Moda vaktinin geldiğini gösterir. Moda çay bahçesi favori yerlerimden biri olur... iş çıkışı dergi okumak için ya da hafta sonları kahvaltı etmek için tercih ettiğim mekan neymiş, moda çay bahçesi... benim yaşımda bir insanın moda çay bahçesine gitmesi bazılarını şaşırtır, çünkü orası genelde 70 yaş üstü emekli teyze ve amcalarla doludur.. ben 2-8 yaş arası çocukları ile gelen ailelerden çok emeklilerin gelmesini tercih ederim açıkçası... moda nın avantajları;

1- evime yakın
2- halen eski istanbul insanlarını barındıran bir mekan
3- kırıntı
4- çay bahçesi
5- bomonti de ping pong imkanı
6- müthiş deniz manzarası
7- kadıköy 5 dk
8- çay bahçesine istediğim yiyeceği götürmek
9- yalnız takılabilmek
10- bir takım yeşillik

dolayısıyla YYYAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞASIIIIN demek istiyorum... ama bir mesajım var doğaya onu da şöyle ifade etmek isterim;

Dont get me wrong
If I fall in the mode of passion
It might be unbelievable
But lets not say so long
It might just be fantastic
(pretenders)

1 comment:

Melmoth said...

emekli olma hali özellikle su son yillarda bana cok cazip gelen bir durum. bunun bir nedeni cocuklugumu moda cay bahcesindeki emeklilerin yaninda, onlarin sohbetlerine misafir olarak gecirmis olmam olabilir.

dedem, insanlarin arasina fazla karismayi sevmeyen, kolay kolay herkesle sohbete oturmayan bir adamdi. ancak bana özellikle moda cay bahcesinde gecirdigi zamanlarin bir baska oldugunu, orada kendisini iyi hissettigini söyler, zaman zaman arkadaslariyla orada bulusurdu.

babaannemi, dedemi, onlarla yürüyüslere ciktigimiz moda sokaklarini ve tabii ki cocuklugumu hatirladim.