parasol'e özel arama kutusu

14.6.07

BUGÜN 14 HAZİRAN- BENİM DOĞDUĞUM GÜN

çok kalabalık geçen doğum günlerimi hatırladım bu sabah.. the club da klasikleşen kutlamalarımızı. the club kapandı çoooook önceden. kalabalıklarda yok. anneme ve babama bugüne denk gelen doğum günüm öncesinde yaptıkları- umarım aşk dolu- faaliyetleri için teşekkür ederim. annem çok guzel babamda çok yakışıklı :) çok şanslıymışız o yüzden evrim ve ben. bir iş gününde doğum günü nasıl kutlanır die sorucak olursak; aynı sıkıcı işlerinizi dünki gibi yapmaya devam edersiniz tek fark çoook uzun zamandır konuşmadığınız arkadaşlarınızla konuşursunuz. işte bööle.. suni mutluluk istemiyorum bugün.. neyse o.

ama bence şu çok önemlidir;

doğum gününüzde ve gecesinde yanınızda sizi herhangi bi nedenden ötürü seven ve dudağınıza en içten öpücüğünü kondurup doğum gününüzü kutlayan ve sonra da sarılıp en güzel uykulara daldığınız bi sevdiğiniz varsa başka hediye istemeyin.

5 comments:

Elsa said...

nice güzel mutlu yıllara.

(anne babana teşekkür ederken -umarım aşk dolu- istegin gözümden kaçmadı indis, gülümsedim:))

ayci said...

peki ya sevdigin baska bir ülkedeyse ve sana msn´den öpücük yolluyorsa?!

Unknown said...

Dün senle aynı gün doğan bir arkadaşımla doğum gününü kutladık. 2 bira eşliğinde bütün gece dizi izledik sadece ikimiz. Az ve öz bir kalabalık vardı. Az ve öz her zaman yeter. Tabi dudaklarından öpmedim o ayrı. Hoş olmazdı.

indis said...

elsa,teşekkür ederim kutlaman için:)

ayci, uzakta olması hiç olmamasından iyidir ama msn den göndermesin. telfon etsin olmaz mı??

h202, dudaktan öpmenin bazen hiç bi anlam taşımadığını öğrendim yeni yeni. inandığım için diil ama başıma geldiği için :)az ve öz taraftarıyım ben de ayrıca..

ayci said...

telefon msj fax posta kargo...hersey mümkün bu zamanda ;)