parasol'e özel arama kutusu

13.2.07

diğerlerine garip gelen ve bana çoğunlukla normal gelen- ki herşey normal gelir bana- şeyleri yaptığımda tereddüt etmeden karşılık veren insanlara bayılıyorum.. her an herşeyi denemeye hazır olanlar.. bu ülkede yok onlardan pek.. bu ülkeden olmayıp burda yaşayanlarda var.. there is a light that never goes out dedi morrissey şu an..

7 comments:

Anonymous said...

shok dogruu...aynen..katılıyorum...I agree dear...

indis said...

canım benim teşekkür :)

Anonymous said...

neler normal geliyor?kimin normali?

indis said...

çok doğru bir konuya temas etmişsin.. normal herkese göre değişir tabii ama bi şi yaptım, sonra bununla ilgili bi araştırma yaptım.. sonra anketteki kişilerin hiç birinin yapmıyacağı bir şey yapmış olduğum ortaya çıktı.. sen de yapmazdın belki de..ölçme, tartma, biçme işleri olmayan şeylerden bahsediyorum.

Anonymous said...

herşeyi ölçebilirsin çeşitli yollarla. yolların doğruluğu tartışılabilir ama ölçersin. artı olark yaptıgın arastırmanin dogurulu ne malum?

indis said...

ölçme biçme derken çoğu insanın mantık sinsilesi ve etik açıdan yapmaya cesaret edemeyeceği şeylerden bahsediyorum.. tabii ki araştırma küçük bi kitle içinde yapıldı tüm türkiye genelinde bir anket yapmama imkan olmadı ama doğru ya da yanlıştan diil bu grup içindeki genel görüşten bahsediyorum.. aslında bu post da daha çok yapılan şey karşısında karşı tarafın verdiği tepkiyi vurgulamak istedim.. bazı insanların herşeye açık olabileceği ve denemeye hazır ve meraklı olduğuydu..

Anonymous said...

ben anladım ne demek istedigini.