parasol'e özel arama kutusu

6.1.07

2007

geçen gün saçımı boyayan insan "2007 den beklentilerin ne" diye derin içerikli bir soru sordu.. kendisinden beklemediğim ayrıca hiç hazırlıklı olmadığım bu soruya hazırlıklı olsamda vereceğim cevap "valla hiç bi beklentim yok" oldu sonra içimi bi hüzün kaplayıverdi.. gerçekten ne 2007 den ne hayattan hiç bi beklentim olmadığı gerçeği saç boyatırken bi kez daha ortaya çıkıverdi. eskiden hayatın bi dakkasını bile kaçırmamacasına yaşardım. ben bunu bilinçli olarak yapmazdım da insanlar bana ööle derdi. hiç bi şeyi kaçırmıyım, aman zevk alacağım şeyler yapıyım, geziyim, eğleniyim, yiyim- içiyim, tatilleri değerlendiriğim, arkadaşlarımı göriyim filan falan. şimdi bakıyorum ve bunların hiç birisi yok. saatlerim ve günlerim akıp gidiyo ben hiç bi şi yapmadan. noktayı koydum die düşünüyorum artık, bu sebeple ne bi beklenti ne de hedefim var. ne olucak şimdi?

11 comments:

Melmoth said...

bir beklentin olmadigi konusunda samimi misin, c'monnn..

indis said...

istemekle beklemek arasındaki farkı karıştırmamak lazım. herkes bi çok şey isteyebilir, ben de dahil. mutlu olmak istiyorum tabiiki evvela.. ama bunu sağlıyacak koşullar mevcut olmadığından böyle bi beklentim yok.. ciddiyim bak..

Melmoth said...

bir buyugum beklentin yoksa zaten mutlusundur demisti bana.

thelunatic said...

yaşasın beklentisiz hayat

indis said...

büyüğün çok büyüktü herhalde :)

asdfgh said...

bence üsttekiler bi' dilek tutsunlar.

thelunatic said...

tuttum

thelunatic said...

?neolacak

indis said...

beklentisi olmayan insanların dilekleri olur mu? olsa da sayılır mı?? ne dilesin "tanrım hiç bi şi beklemiyim, lütfen" .. :)

asdfgh said...

"n'olur bi' beklentim olsun" şeklinde olsa olmaz mı?

indis said...

harika, ööle olsun tabii.. daha anlamlı :o